Ακολουθήστε μας

 

           


Ο Κωνσταντίνος Ιακώβου μιλά για τις εξαγγελίες του Τσίπρα, τις υποσχέσεις του Μητσοτάκη και τα προβλήματα των επαγγελματιών

Ο Κωνσταντίνος Ιακώβου, Πρόεδρος της Ένωσης Καπνοπωλών Μακεδονίας και Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων, μιλά για τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, τις υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, τα προβλήματα των επαγγελματιών και την επόμενη μέρα της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης, καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Λέμε» με την Χριστίνα Τσόρμπα, στη Βεργίνα Τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=9YynSEq1CFs

 

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων (airbnb)

Ενημέρωση από την ΑΑΔΕ με την μορφή ερωτήσεων – απαντήσεων για όλα τα θέματα της βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων (airbnb)!!

ΜΗΤΡΩΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΥ (ΑΑΔΕ: Τελευταία ενημέρωση: 17-09-2018)

Περισσότερα...

Θεσ/νίκη: Τριήμερο «λουκέτο» σε υποκατάστημα της Τρ. Πειραιώς για αδήλωτη και απλήρωτη εργασία!

«Λουκέτο» για τρεις μέρες σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε αυτό που βρίσκεται επί της Βασ. Όλγας 201, έβαλε το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ). Ο λόγος; Η αδήλωτη και απλήρωτη εργασία την οποία διαπίστωσαν οι επιθεωρητές οι οποίοι έλεγξαν και άλλα υποκαταστήματα της Τράπεζας.

Περισσότερα...

Μυστήριο σχετικά με την πώληση της Chipita

Με τον επικεφαλής της Chipita κ. Σπύρο Θεοδωρόπουλο να διαψεύδει επανειλημμένως φήμες και δημοσιεύματα, τη Mondelez να αρνείται να σχολιάσει, τα ξένα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως το Bloomberg και το Reuters να μην έχουν κανένα σχετικό ρεπορτάζ και την αγορά να επιμένει για ύπαρξη προσφοράς - “μαμούθ” συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το σήριαλ γύρω από την ελληνική βιομηχανίας σνακς.

Περισσότερα...

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1.000 ευρώ για τη μη δήλωση Επαγγελματικού Λογαριασμού στην ΑΑΔΕ

Δημοσιεύθηκε η με αριθμ. ΔΕΑΦ 1128500 ΕΞ 2018 απόφαση με θέμα «Τροποποίηση της 45231/20-04-2017 (Β΄ 1445) κοινής υπουργικής απόφασης «Ρύθμιση Υποχρέωσης Αποδοχής Πληρωμών με Κάρτα, σύμφωνα με το άρθρο 65 του ν. 4446/2016 (Α΄ 240)»».
Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση:

Περισσότερα...

Tobacco Consulting

07-2017t 06-2017t 05-2017t