Ακολουθήστε μας

 

           


Ολόκληρη οικογένεια στο Λαγκαδά εμπορεύονταν λαθραία τσιγάρα

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.255 πακέτα τσιγάρα, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού του Ελληνικού Δημοσίου.

Περισσότερα...

Φάκελος λαθραία τσιγάρα: Στα 4 δισεκατομμύρια ο τζίρος τον χρόνο

Το εξωπραγματικό ποσό των τεσσάρων δισεκατομμυρίων ευρώ, αγγίζει ετησίως στην χώρα μας, η εμπορία και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και καπνού με τα 4 στα 10 τσιγάρα που κυκλοφορούν να είναι παράνομα. Κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης, των μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις, της αύξησης στον ειδικό φόρο κατανάλωσης στον καπνό και την οικονομική δυσπραγία, οι λαθρέμποροι κάνουν ...χρυσές δουλειές.

Περισσότερα...

Κουρμούσης: Έρχεται ρύθμιση οφειλών για όσους είχαν κλείσει βιβλία και μπλοκάκια

Έως το τέλος του έτους θα υπάρξει ρύθμιση οφειλών προς ταμεία και εφορία για όσους είχαν κλείσει βιβλία και μπλοκάκια, ανέφερε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό 105,5 Στο Κόκκινο, ο ειδικός γραμματέας ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης.

Περισσότερα...

Πρόστιμα για όσους δεν δήλωσαν επαγγελματικό λογαριασμό στο Taxisnet

Στις 12 Δεκεμβρίου λήγει η διορία για τους 143 επαγγελματικούς κλάδους ώστε να δηλώσουν επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό στο Taxisnet για τις πληρωμές με σύστημα POS.

Περισσότερα...

Μπαίνουν POS σε περίπτερα και ταξί

Στην επέκταση της υποχρέωσης εγκατάστασης POS σε δεκάδες επαγγέλματα προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική απόφαση θα εκδοθεί μέχρι τα τέλη του έτους και οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν πρέπει σε διάστημα τριών μηνών να εγκαταστήσουν αυτόματα μηχανήματα (POS) για συναλλαγές με κάρτες.

Περισσότερα...

Tobacco Consulting

08-2018t 09-2018t 10-2018t